RONTÁSVIZSGÁLAT  -  VÉLEMÉNYEK  -  KAPCSOLAT

Vélemények a Móna Angyalka rontáslevételéről:

Kedves Móna! Szeretném megköszönni mindazt, amit értem tett. Tudom, nagyon sokan keresik fel önt, így biztos nem emlékszik rám, de anno még személyesen kerestem fel. Akkor csináltunk egy rontáslevételt, és hirtelen az életem egy-két hónap alatt helyre állt. Az ég áldja meg munkájáért!

(B. Andrea, Győr)

Köszönöm az e-bookot. Igazából csak kíváncsiságból mentem bele a dologba, mert azt hittem, hogy átverés az egész. Aztán megtetszett a mágia, ahogy olvastam, és azt gondoltam, miért ne. Elvégeztem a rituálét, majd hétről hétre több szerencse ért. Szkeptikus voltam. De ezt csak ennek tudom be, hogy elvégeztem a tisztítást. Sok sikert mindenkinek hozzá!

(T. Péter, Debrecen)

Köszönöm, köszönöm és köszönöm! A magánéletem már romokban hevert, évek óta egyedül voltam. Beletörődtem abba, hogy egyedül élem le az életemet. Végső elkeseredésemben fordultam önökhöz! Most ott tartok, hogy egy 2 hónapos boldog kapcsolatban élek. Remélem mindig is így lesz!

(R. Mária, Velence)

Nagyon sokat csalódtam már jósokban. Azt hittem, hogy mindenki kókler. Móna maga a csoda! Azt hiszem, hogy végre megtaláltam azt a mágiát, ami tényleg tud segíteni. És nem kell több százezret kifizetnem érte. Maga becsületes, kedves, jószándékú asszony!

(K. Éva, Budapest)

Minden úgy volt, ahogy Móna mondta. Ha a múltamat és a jelenemet tudta, akkor bíztam benne, hogy a jövőm is olyan lesz, mint ahogy mondja. Úgy lett. Azt mondta, hogy a negatív energiák gátolnak. Megtisztultam és pozitívan gondolkodok. Ma már van egy jól fizető, fix állásom, amivel kiegészítem a nyugdíjamat. Köszi, Móna!

(T. Kata, Sopron)

A barátnőimnek is ajánlottam, mert mindannyian szeretjük az ilyen ezoterikus dolgokat. Sőt! Azóta boldogan élünk, sorra számolunk be a sikereinkről egymásnak. Jó, persze, nem történt csoda. Pár hét és hónap eltelt, mire beindultak a dolgok, de biztos vagyok benne, hogy Mónának köszönhetem. Ahogy a neve is mutatja: Angyalka!

(F. Veronika, Budapest)

Kérje most az ingyenes rontásvizsgálatot!

Kattintson érte ide!

 
 
A weboldalt Pappné Dorogi Ibolya egyéni vállalkozó adja ki. A weboldalon elhelyezett képek illusztrációk. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-53560/2012
Az "Általános szerződési és felhasználási feltételek a www.astroworld.hu/rontas oldalon nyújtott ingyenes rontásvizsgálattal kapcsolatban"
ide kattintva elérhető.
Az oldal használatával elfogadja az á
ltalános szerződési és felhasználási feltételeket a www.astroworld.hu/rontas oldalon nyújtott ingyenes rontásvizsgálattal kapcsolatban.